Giresun Aktif Haber -
$ DOLAR → Alış: 19,46 / Satış: 19,54
€ EURO → Alış: 21,46 / Satış: 21,55

Espiye Müftülüğü Konferans Salonuna kavuştu

Espiye Müftülüğü Konferans Salonuna kavuştu
  • 14.04.2018
  • 1.726 kez okundu

Espiye İlçe Müftülüğü yeni konferans salonunu hizmete açtı. Müftülük binasının en alt katı olan dükkanı Hayırsever vatandaş tarafından alınarak İlçe Müftülüğüne bağışlanmasıyla yapımı tamamlanan çok amaçlı konferans salonu dualarla hizmete açıldı. Açılışta İlçe Müftüsü Yavuz Koçak konferans salonu hakkında bilgiler verdi. Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral’ın yaptığı dua ile konferans salonu hizmete başladı.
İlçe Müftüsü Yavuz Koçak yaptığı açıklamada “Müftülük binamızın alt kısmını hayırsever vatandaş alarak TDV. Espiye Şubemize, Müftülüğümüze bağışladı. Bizde, müftülüğümüzün her kademesinde çalışan personelimizin maddi ve manevi desteğiyle beraber bakım ve onarımını yaparak 120 kişilik günümüz şartlarına uygun, modern bir salon haline getirdik. Personelimize yönelik; Vaaz, Kur’an-ı Kerim ve Ezan-ı Güzel Okuma Kursu, aylık mutad toplantı, hac ve umre gibi seminerler, kadınlara yönelik; haftalık sohbetler, konferanslar, kandil özel programları, evlenecek çiftlerimize nikah kıyma gibi programların yapılacağı, etkili ve verimli hizmet doğrultusunda yapmış olduğumuz çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek çok amaçlı konferans salonuna kavuştuk.

Biz, din gönüllüsü, görevlilerimizle her ay istişare toplantıları yapıyoruz. Bu nedenle çok amaçlı bir konferans salonuna ihtiyacımız vardı. Müftülük olarak bulunan imkanları değerlendirerek birçok hizmetimizin merkezi olacak çok amaçlı bir konferans salonu yaparak büyük bir soruna çözüm bulduk dedi.
Müftülüğümüze, İlçemize hayırlı olsun diyen Koçak, konferans salonunun açılışına katılanlara ve salonun yapımında maddi ve manevi emeği geçenlere teşekkür etti. Açılışa; Espiye ilçe Kaymakamı Yusuf Akın, Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, ilçe Müftüsü Yavuz Koçak, İlçe Emniyet Müdürü A. Osman Hal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Öztürk, AK Parti ilçe Başkanı Ali Küçükaydın, daire amirleri ve din görevlileri katıldı.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ