Giresun Aktif Haber -
$ DOLAR → Alış: 19,46 / Satış: 19,54
€ EURO → Alış: 21,46 / Satış: 21,55

ESPİYE’DE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ KÜTÜPHANE AÇILDI

ESPİYE’DE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ KÜTÜPHANE AÇILDI
  • 14.04.2018
  • 1.604 kez okundu

Giresun’un en bü-yük Kütüphanesi Espiye Atatürk Ortaoku-lu’nda düzenlenen törenle açıldı. Milli Eğitim Bakanlığı Des-tek Hizmetleri Genel Müdürlüğü katkılarıyla Espiye Atatürk Ortaokulu bünyesinde ”Z-Kütüphane (Zenginleştirilmiş Kütüphane) açılışı gerçekleştirildi.
Atatürk Ortaokulu Müdürü Turgut Öztürk, Ortaokulunun ek binasında 100 metre kare salona kurulan Kütüphanede 2 bin 500 kitap, 9 bilgisayar, çok fonksiyonlu Fotokopi makinası yer aldığını, Kütüphane-nin öğrencilere, velilere ve Espiye halkına hiz-met edeceğini söyledi.
Açılışta, İlçe kaymakamı Yusuf Akın, Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Destek Hizmetleri Şube Müdürü Arif Bük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Öztürk, kütüphanenin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, öğrencilerin kütüphaneden daha verimli bir şekilde faydalanmalarını istediler. Atatürk Ortaokulu Müdürü Turgut Öztürk, bu Kütüphanenin kurulmasında emeği geçenlere ve açılışa katılanlara herkese teşekkür etti.
Gazeteci, Eğitimci, Şair Yazar Mehtap Altan, Atatürk Ortaokulu öğrencileri ile söyleşi yaparak, kitabını imzaladı. Açılışa Espiye Kaymakamı Yusuf Akın , Belediye Başkanı Mustafa Karadere , MEB Destek Hizmetleri Şube Müdürü Arif Bük , Daire Amirleri, Öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ