Giresun Aktif Haber -
$ DOLAR → Alış: 19,46 / Satış: 19,54
€ EURO → Alış: 21,46 / Satış: 21,55

Espiye’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu

Espiye’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu
  • 29.04.2018
  • 60.681 kez okundu

Yılmaz Bayram
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Espiye’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Atatürk anıtına çelenklerin konulması, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program Atatürk Orta Okulu bahçesinde devam etti.
Atatürk Orta Okulu Müzik Öğretmeni Hasan Sevim, Beden Eğitimi öğretmeni Fatih Erkan, ve Türkçe öğretmenleri Salih Kılıç ve Zeynep Akıllı tarafından hazırlanan törene saygı duruşu, İstiklal Marşı okunması, Kaymakam Yusuf Akın, Belediye Başkanı Mustafa Karadere, öğrenci, Öğretmen ve halkın Bayramını kutlamasıyla başladı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Öztürk yaptı.
Öğrenciler 23 Nisan’la ilgili çeşitli şiirler okudular. Öğrenciler bağlama orkestrası, solo türküler, solo bağlama, koro şarkılar okudular. Türkü okuma yarışması yapıldı.

İlköğretim okullarının hazırlamış olduğu folklor, halk oyunları ve karete gösterileri büyük beğeni topladı.
İlköğretim okulları arasında düzenlenen resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Yusuf Akın, Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erden Aktaş ve Emniyet Müdürü A. Osman Hal tarafından çeşitli hediyeler verildi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenine ilçe Kaymakamı Yusuf Akın, Belediye Başkanı Mustafa Karadere, ilçe Müftüsü Yavuz Koçak, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erden Aktaş, Emniyet Müdürü A. Osman Hal, İGM Üyesi Şenay Doma, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, kamu kurum müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ile vatandaşlar katıldılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ