Giresun Aktif Haber -
$ DOLAR → Alış: 19,46 / Satış: 19,54
€ EURO → Alış: 21,46 / Satış: 21,55

ESPİYE’DE BİN ÖĞRENCİ SİNEMA İLE BULUŞTU

ESPİYE’DE BİN ÖĞRENCİ SİNEMA İLE BULUŞTU
  • 29.01.2019
  • 1.498 kez okundu

Kültür ve Turizm Bakanlığımızın katkıları ile Öğrenciler ile buluşturulan Gezen Sinema Ekibi Espiye ‘de Öğrenciler ile buluştu.
Espiye Şehit Hüseyin Tahmaz İlköğretim okulu önünde kurulan Sinema Platformunda Bin öğrenci sinema keyfî yaşadılar. Geleceğimizin teminatı olan sevgili yavrularımızın sağlıklı ve mutlu bir şekilde yetişmeleri için her türlü fedakarlıktan hiçbir zaman asla kaçınmayacaklarını ifade eden Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Espiye Belediyesi olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da öğrencilerimize hizmet etmekten çok büyük bir keyif aldıklarını ifade etti. Espiye İlçemizde Eğitim adına elde edilen üstün ve örnek başarının tesadüf olmadığını planlı ve programlı çalışmanın bir sonucu olduğunu ifade eden Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Gezen Sinema etkinliğinin de bu organizasyonlardan bir tanesi olduğunu ve de öğrencilerimizi sinema ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.
Gezen Sinema etkinliği kapsamında Espiye ‘de 1000 Öğrenci gün boyunca Sinema ile buluşarak ömürlerinin en mutlu günlerinden birini daha yaşamış oldular.
Daha önce Sinema etkinliği için Giresun’a gitmek zorunda kalan öğrenciler Sinema Etkinliğinin ayaklarına gelmesi ile tadına doyum olmayan bir günü yaşamış oldular.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ