Giresun Aktif Haber -
$ DOLAR → Alış: 19,46 / Satış: 19,54
€ EURO → Alış: 21,46 / Satış: 21,55

HiZMET ADAMI YANIK

HiZMET ADAMI YANIK
  • 29.01.2019
  • 1.517 kez okundu

Espiye eski Belediye Baş-kan Yardım-cısı İbrahim Yanık 7.11.2018 tarihinde resmi olarak Espiye Belediye Başkan aday adaylığına müracaatını yaptı.
Yanık yaptığı açıklamada; “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde Ak Partimizden Espiye Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurumuzu Ak Parti Giresun İl Başkanlığımızda İl Başkan Yardımcımız Gülcan Günaydın nezaretinde resmen yaptık. İlçemize ve bizlere hayırlı olmasını niyaz eder, dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.”
Yanık 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan belediye seçimlerinde partimiz teveccüh gösterip, bizi belediye başkan adayı gösterirse, halka hizmeti Hakka hizmet düsturümuz olacaktır. İlçemiz halkıyla el ele, kol kola, gönül gönüle, birlikte adaletli, kimseyi ötekileştirmeyen ayrıştırmadan barışık yaşamaya her kesimi kucaklayan birlik ve beraberlik içersinde halkımıza 7/24 hizmet etmek için tüm enerjimizi sarf edeceğiz.
Devlet deneyimimiz ve belediyecilik konusunda bilgi birikimimiz, tecrübemiz, deneyimimiz liyakatimiz ile lider olarak ilçemizi en iyi şekilde yönetmeye talibim. Yönetimde; doğruluk, dürüstlük, adaletli, şeffaflık ve hesap verebilirlik bir yönetim anlayışımız olacaktır.
Aday olduktan sonra açıklayacak olduğumuz projelerimizi ekibimiz ile birlikte gece gündüz demeden mesai mefrumu gözetmeden Espiye halkının efendisi değil hizmet karı olacağız.
Çok değerli Espiye’li hemşerilerim, kardeşlerim; ben sizlerin içinizden birisiyim. Köyelerimiz Mahallelerimiz ile birlikte,El ele, kol kola, omuz omuza verip hep birlikte Espiye olacağız. Biz hizmet adamıyız, hizmetin odağına insanımızı koyacağız kimseye ayrım yapmadan oy veren vermeyen herkese hizmeti adaletli dağıtacağız.Tek amacımız siz değerli Espiye’li hemşerilerime hizmet etmek olacaktır, başka hiçbir derdimiz sıkıntımız yoktur. Espiye insanın dertleri bizim derdimiz sıkıntıları bizim sıkıntımız olacaktır. Bunun için ekibim ile birlikte çözüm üretmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan emin olabilirsiniz.
Allah’ın izni, sizlerin desteğiyle Espiye’mize daha güzel hizmetler yapmak için biz bu yola çıktık. Sizlerden dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum, tüm hemşerilerimi sevgi, saygı ve muhabbetle kucaklıyorum.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ