Giresun Aktif Haber -
$ DOLAR → Alış: 19,46 / Satış: 19,54
€ EURO → Alış: 21,46 / Satış: 21,55

KARADERE; HER ŞEY ESPiYE iÇiN

KARADERE; HER ŞEY ESPiYE iÇiN
  • 29.01.2019
  • 1.623 kez okundu

Espiye’de tekrar aday gösterilen Belediye Başkanı Mustafa Karadere, “Bu yolda rabbim inşallah şahsıma verilen bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirmeyi nasip eder. Hizmetlerimizi sürdürmek için yola kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.
Karadere, yaptığı açıklamada, Espiye’ye bir kez daha hizmetkarlık görevini yapma vazifesini şahsına layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ettiğini belirtti.
Mustafa Karadere, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Cumhurbaşkanımız, liderimiz ve en büyük yol göstericimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemiz-de ilk kez uyguladığı hizmet belediyeciliği ve gönül belediyeciliği kavramlarına layık bir çalışma anlayışı ile bu ak yolda rabbim inşallah şahsıma verilen bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirmeyi nasip eder.
İnşallah hemşerilerimin desteği ile yapmaya da devam edeceğiz. Hedeflerimiz de hayallerimiz de çok büyük. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsıma layık gördüğü bu kutsal görev ile bir kez daha milletimizin rızasını almak, hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etmek için yola devam. Bu şehir için daha yapacak çok işimiz var.” dedi.
Aktif Haber: Engin Bodur

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ