Giresun Aktif Haber -
$ DOLAR → Alış: 19,46 / Satış: 19,54
€ EURO → Alış: 21,46 / Satış: 21,55

‘Barış Pınarı Harekatı’na Espiye Ziraat Odasından destek

‘Barış Pınarı Harekatı’na Espiye Ziraat Odasından destek
  • 23.10.2019
  • 9.346 kez okundu

Espiye Ziraat Odası Başkanlığı Suriye’nin kuzeyinde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin devam ettirdiği “Barış Pınarı Harekatı”na destek verdi.
Askerin, polisin her zaman yanında olduklarını dile getiren Espiye Ziraat Odası Başkanı Raif Uçar, harekatın amacının bölgeyi PKK/PYD/YPG ve DEAŞ gibi terör örgütlerinden temizleyerek, Suriye halkını teröristlerin baskı ve zulmünden kurtarmak, bölgede huzur, güven ve barış ortamını yeniden tesis etmek olduğunu kaydetti.
Gerek Türkiye’deki üreticiler olarak gerekse iş dünyası olarak harekatı sonuna kadar desteklediklerini ifade eden Uçar, “Suriye’nin kuzeyinden ülkemizi tehdit eden tüm örgütlere ve dış güçlere karşı mücadele veren devletimizin yanındayız. (Devamı 3’te)
Terör örgütü tarafından bir terör devleti kurulmak istenen bu bölgede yaşayanlar bizim komşumuzdur, kardeşimizdir. Aynı medeniyetin, aynı kültürün, aynı inancın mensupları olan bizler arasındaki kardeşlik ve komşuluk hukukunu kimse yok edemez. Aramıza kimse fitne ve fesat sokamaz, bizi birbirimize düşman edemez. Türk askeri gittiği her yere huzur ve barış götürmüştür. Çocuk katili, anne katili ve gencecik fidanların katili ortadadır ve bellidir. Bizler inanıyoruz ki ‘Barış Pınarı Harekatı’ hem bölgeye hem de İslam alemine huzuru getirecektir. Bu vesileyle şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ