Giresun Aktif Haber -
$ DOLAR → Alış: 19,46 / Satış: 19,54
€ EURO → Alış: 21,46 / Satış: 21,55

Türkiye Diyanet Vakfı’ndan selzedeye yardım

Türkiye Diyanet Vakfı’ndan selzedeye yardım
  • 17.09.2020
  • 11.738 kez okundu

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından kesilen kurban etlerinin dağıtımı Espiye’de yapıldı.  Türkiye Diyanet Vakfı tarafından kesilen ve Espiye ilçesine gönderilen 750 kg kurban etlerin din görevlileri tarafından 161 aileye dağıtımının yapıldığını belirten Espiye ilçe Müftüsü, T.D.V. Espiye Şube Başkanı Yavuz Koçak, Diyanet Vakfı tarafından gönderilen etlerin Espiye’de selden zarar gören ve yardıma muhtaç mağdur ailelere dağıtıldığını belirtti.

22 Ağustos’ta meydana gelen sel felaketinden etkilenen Espiye ilçesine bağlı bağlı Köylerde incelemelerde bulunan İlçe Müftüsü Koçak, “Vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Şehit düşen askerlerimize ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Kayıplarımızın bir an önce bulunmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum. Rabbim milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin, bir daha göstermesin” İfadelerini kullandı.

Müftü Koçak, Bu zor günde selden etkilenen ve yardıma muhtaç vatandaşların yardımına koşan Diyanet Vakfı yetkililerine ve Espiye ilçe müftülük personeline teşekkür etti.

Vatandaşların yardımına koşan Diyanet Vakfı yetkililerine ve Espiye ilçe müftülük personeline teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ