Giresun Aktif Haber -
$ DOLAR → Alış: 19,46 / Satış: 19,54
€ EURO → Alış: 21,46 / Satış: 21,55

AK Parti Espiye ilçe teşkilatı görev bölümü yaptı

AK Parti Espiye ilçe teşkilatı görev bölümü yaptı
  • 09.10.2020
  • 52.921 kez okundu

AK Parti Espiye İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Ali Küçükaydın ve yönetim kurulu üyeleri kendi aralarında görev bölümü yaptı. AK Parti Espiye İlçe Başkanı Ali Küçükaydın, Gazetemize yaptığı açıklamasında; “Düzenlediğimiz 7. Kongreye öncelikle bizi yeniden aday gösteren ve akabinde yeniden seçilmemizi sağlayan AK Parti Genel Merkezine ve AK Parti Espiye İlçe Teşkilatına teşekkür ediyorum.

İlçe teşkilatımız; yönetim kurulu, gençlik kolları ve kadın kolları olarak gece gündüz demeden büyük bir özveri ile dolaşarak vatandaşın derdine ortak olarak sorunlarını dinlemiş ve dinlemeye çözüm bulacağız. Çalışmalarımıza ilk günkü heyecan ve özveriyle hep birlikte devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Partide 7. Olağan kongrede yeni yönetim kurulu: Başkan Ali Küçükaydın, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Mehmet Çelik, Teşkilat Başkanı Samet Önal, Seçim İşleri Başkanı Zehra Karaman, Sosyal Politikalar Başkanı Önder Şahin, Ekonomi İşler Başkanı Alper Günaydın, Yerel Yönetimler Başkanı Özcan Özdemir, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mahmut Tığlı, İdari ve Mali İşler Başkanı Feyyaz Karaman ve İlçe Sekreteri Aydın Cebeci’den oluştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ