Giresun Aktif Haber -
$ DOLAR → Alış: 19,46 / Satış: 19,54
€ EURO → Alış: 21,46 / Satış: 21,55

Müftü Koçak’tan kaymakam ve başkana ziyaret

Müftü Koçak’tan kaymakam ve başkana ziyaret
  • 09.10.2020
  • 5.647 kez okundu

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebeti ile ilçe Müftüsü Yavuz Koçak, ilçe Vaizi Ahmet Yılmaz ve din görevlileri Espiye ilçe Kaymakamı Taner Tengir ile Belediye Başkanı Mustafa Karadere’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette ilçe Müftüsü Yavuz Koçak, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle hazırlanan çiçekleri Kaymakam Taner Tengir ile Belediye Başkanı Mustafa Karadere’ye takdim etti.

Ayrı Ayrı yapılan ziyaret sonunda Kaymakam Taner Tengir ile Belediye Başkanı Mustafa Karadere; ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, İlçe Müftüsü nezdinde tüm diyanet çalışanlarının Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Kaymakam Taner Tengir, “İlçe Müftümüz Yavuz Koçak ve din görevlilerimiz ziyaretime geldiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah kovid sonrasında daha kapsamlı programlar ile bir araya geleceğiz. Görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Mustafa Karadere ise, “Hakk’ın ve hakikatin sesi olarak milletimize hizmet etmeyi en büyük amaç sayan değerli Din Görevlilerimizin 1-7 Ekim tarihleri arasında “Cami ve İlim” teması ile idrak edeceği, ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ