Giresun Aktif Haber -
$ DOLAR → Alış: 19,46 / Satış: 19,54
€ EURO → Alış: 21,46 / Satış: 21,55

Espiye Müftülüğü’nden İdlip’e ev yardımı

Espiye Müftülüğü’nden İdlip’e ev yardımı
  • 30.10.2020
  • 53.156 kez okundu

Espiye İlçe Müftülüğü personeli, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından İdlib’de savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutları’na konut bağışında bulunarak destek oldu.

Suriye’de iç savaşın başladığı 2011 yılından beri mağdur ve mazlumları bir an olsun yalnız bırakmayan Türkiye Diyanet Vakfı’nın, “Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva” sloganıyla bölgede inşa ettiği İyilik Konutları’na bir destek de Espiye İlçe Müftülüğünden geldi.

Espiye İlçe Müftülüğü bünyesinde hizmet veren müftülük personeli, Türkiye Diyanet Vakfının Suriyeli savaş mağduru ailelere yönelik yürüttüğü “İyilik Konutları” projesine konut bağışında bulundu. Suriye’de bir insanlık dramının yaşandığını belirten İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, İdlip’deki kardeşlerimize kış mevsimi yaklaşırken çadır ve çamurdan bir nebze de olsa kurtararak onlara yardım eden ve duyarlı davranışlarından dolayı müftülük personeline teşekkür etti. Müftü Koçak, Espiye ilçe müftülüğü personeli tarafından İdlip’te briket ev yapımı için 7860 TL bağış toplandığını, bunun 6000 TL.’ sinin Türkiye Diyanet Vakfı’na, diğer miktarının ise Giresun Valiliğimizin İdlip için başlattığı kampanya gönderildiğini belirtti. Gerek pandemi sürecinde, Vefa Sosyal Destek grubunda halkımızın yanında maddi ve manevi olarak bulunan, gerekse bu güzel iyilik kervanına katılarak İdlip’teki kardeşlerimize yardım yapan tüm personeline teşekkür eden İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, Böyle güzel bir hayra ve iyiliğe öncülük eden Espiye müftülüğü personeli olarak bizim de katkı yapmamıza bu çorbada tuzumuz olmasına vesile oldukları için Türkiye Diyanet Vakfı’na teşekkür etti. Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Espiye ilçe müftülüğü personeli adına gönderilen teşekkür belgesini Türkiye Diyanet Vakfı Şubesi personeli Mehmet Turan ilçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Espiye Şube Başkanı Yavuz Koçak’a takdim etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ