Giresun Aktif Haber -
$ DOLAR → Alış: 19,46 / Satış: 19,54
€ EURO → Alış: 21,46 / Satış: 21,55

Espiyeli Genç İş adamları muhtarlar ile buluştu

Espiyeli Genç İş adamları muhtarlar ile buluştu
  • 30.10.2020
  • 51.407 kez okundu

Espiye Genç İş Adamları Derneği, Espiye’de görev yapan Mahalle ve köy muhtarları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Petro Cafede verilen kahvaltıya, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Espiye Genç İş Adamları Derneği Başkanı Eray Tiryaki ve yönetim Kurulu Üyeleri, Muhtarlar Birliği Başkanı Taflancık Köyü Muhtarı Turgut Çelik ile mahalle ve köy Muhtarları katıldı.

Sabah kahvaltısına katılan Belediye Başkanı Mustafa Karadere’ye Mahalle ve köy muhtarlarına teşekkür eden Genç İş Adamları Başkanı Eray Tiryaki, muhtarların vatandaşlarla ilişkiler noktasında önemli görevler yaptığını ifade etti.

Espiye Genç İş Adamları Başkanı Eray Tiryaki, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Petro Cafe’de Espiye’de görev yapan mahalle ve köy muhtarlarla kahvaltıda buluştuklarını belirterek, “Muhtarlarımızın tarihimizde önemli bir yeri var, kültürümüzün bir parçası, biz STK olarak muhtarlarımızla beraber çalışma noktasında düzenli toplantılar yapıyoruz. Bundan sonra bu tür kültürel ve sosyal faaliyetlere devam edeceğiz “dedi.

Muhtarlar Birliği Başkanı Taflancık Köyü Muhtarı Turgut Çelik ise, sabah kahvaltısında muhtarları ağırlayan Genç İş Adamları Derneği Başkanı Eray Tiryaki ve yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ