Giresun Aktif Haber -
$ DOLAR → Alış: 19,46 / Satış: 19,54
€ EURO → Alış: 21,46 / Satış: 21,55

Kaymakam Tengir, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

Kaymakam Tengir, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı
  • 30.10.2020
  • 53.225 kez okundu

Kaymakam Tengir, “Cumhuriyet, tüm olumsuz şartlara ve imkânsızlıklara rağmen vatan, hürriyet, bağımsızlık ve istiklal aşkıyla milletimizin, düşman işgalinden kurtulup bağımsızlığa kavuşmak için kararlılıkla ve azimle canını ve tüm varlığını koyarak giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği zaferin adıdır” dedi.

Kaymakam Taner Tengir, “Cumhuriyet; milletimizin bağımsızlığına olan inancının somut göstergesi, tüm dünya devletlerinin bağımsızlık mücadelesinde esen kaynağıdır. 97 yıllık yolculuk esnasında cumhuriyetin kazanımları ile güçlenerek geleceğe emin adımlarla ilerleyen ülkemiz, hür düşünceye dayalı güçlü demokrasisiyle modern dünyanın saygın bir üyesi olmayı başarmıştır. Bizler de bugün; Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün “Türk milletinin tabiat ve şiarına en uygun idare, cumhuriyet idaresidir” diyerek ilan ettiği Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak için hiç durmadan çalışıyoruz.

Ecdadımızdan emanet aldığımız bu güzel vatanımızın ay yıldızlı şanlı bayrağımızın gölgesinde Cumhuriyetimizin ilelebet payidar kalması en büyük hedefimiz ve motivasyon kaynağımızdır.

Bu vesile ile başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, Cumhuriyetimizin kurulması, korunması, vatanımız ve şanlı bayrağımız uğruna şehit düşen tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ