Giresun Aktif Haber -
$ DOLAR → Alış: 19,46 / Satış: 19,54
€ EURO → Alış: 21,46 / Satış: 21,55

Feci kaza, Tirebolu’yu yasa boğdu !

Feci kaza, Tirebolu’yu yasa boğdu !
  • 04.10.2018
  • 1.682 kez okundu

Gümüşhane iline bağlı Kürtün ilçesi Örümcek Yaylası’nda meydana gelen trafik kazası, Tirebolu’yu yasa boğdu. 25 Eylül Salı günü yayladan dönerken kaza geçiren Bayrak ve Civil ailesi-nin 4 ferdi yaşamlarını yitirirken; cenazeler 26 Eylül Çarşamba günü ilçeye bağlı Kovancık ve Fatih Köylerinde göz yaşları arasında toprağa verildi.
Edinilen bilgiye göre; Tirebolu’nun Kovancık Köyünden olan Mehmet Bayrak (56) ile Fatih Köyünden Civil Ailesinin fertleri, 25 Eylül Salı günü gittikleri Örümcek Yaylasından dönerken, Kürtün’e bağlı Yeşilköy Köyünde kaza geçirdiler. Dönüş yolunda meydana gelen kazada Mehmet Bayrak’ın kullandığı 28 TB 847 plakalı minibüs, freninin boşalması sonucu kontrolden çıkarak Küçükdere mevkiinde uçuruma yuvarlandı. 200 metrelik uçuruma yuvarlanan minibüste bulunan Bayrak ve Civil Ailelerinin fertleri araçtan fırlayarak sağa-sola savruldular. Feci kazada Fatih Köyünden Mustafa ve Ümmiye Civil çifti olay yerinde, sürücünün eşi Nezaker Bayrak ile annesi Ayşe Bayrak (93) kaldırıldıkları hastanede can verdiler. (Devamı 2’de)
Sürücü Mehmet Bayrak ile Emine Bayrak’ın yaralı olarak kurtuldukları kaza, Tirebolu’da büyük üzüntü yaratırken; olay yerine intikal eden ekipler ölüleri ve yaralıları ormanlık alanda iplerle çekerek yola çıkardılar. Kısa sürede duyulan kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken; feci kazada hayatlarını kaybeden Bayrak ve Civil Ailelerinin 3 ferdi, Fatih ve Kovancık Köylerinde 26 Eylül Çarşamba günü göz yaşları arasında toprağa verildi. Kaldırıldığı Erzurum’da hayatını kaybeden Nezaker Bayrak’ın cenazesi 27 Eylül Perşembe günü Fatih Köyünde toprağa verilecek. 2 aileden 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan kaza, Tirebolu’da derin üzüntü arattı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ