Giresun Aktif Haber -
$ DOLAR → Alış: 19,46 / Satış: 19,54
€ EURO → Alış: 21,46 / Satış: 21,55

Espiye’de okul müdürlerinden sene başı toplantısı

Espiye’de okul müdürlerinden sene başı toplantısı
  • 17.09.2020
  • 57.995 kez okundu

Espiye ilçe Müftülüğü konferans salonunda Okul Müdürleri ile toplantı yapıldı. Toplantıya, ilçe Kaymakamı Taner Tengir, Belediye Başkanı Mustafa Karadere, İlçe MEM Ömer Karakayalı ile okul müdürleri katıldı. Toplantıda, Kaymakam Taner Tengir, Belediye Başkanı Mustafa Karadere ve İlçe MEM Ömer Karakayalı birer konuşma yaparak, 2020-2021 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dilediler.

İlçe MEM Ömer Karakayalı, Milli Eğitim Bakanlığının talimatları doğrultusunda uzaktan eğitim faaliyetleri yürütüldüğünü anımsatarak, bir taraftan da okulların 21 Eylül’de başlayacak yüz yüze eğitime hazır hale getirilmesi için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini aktardı.

Selde köylerdeki okullarda büyük hasar oluştuğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa Karadere, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ve okul müdürlerimizin okullarda özverili idareci ve öğretmenlerin gayreti çalışmaları sonucunda, el birliyle sorunu çözmeye gayret gösterdiklerini ifade etti. İlçe Kaymakamı Taner Tengir, 2020-2021 eğitim öğretim yılında okul bahçelerinde öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ile olmayı dilerdim. Ancak covid 19 sebebiyle bu mümkün olmadı ne yazık ki, Belediye Başkanımız, ilçe Milli eğitim müdürü ile beraber okul müdürlerimiz ile bir araya geldik. Hem sel felaketinden etkilenen okullarımız, hem de covid ile mücadele de okullarımızın aldığı tedbirleri görüştük. Özellikle 8. ve 12.sınıf öğrencilerimize yönelik kursların aktif olarak devam etmesi, köylerimizde internet ve teknik alt yapının iyileştirilmesi, ihtiyaçların belirlenmesi konusunda bir araya geldiklerini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ