Yağlıdere Belediyesi ile İstanbul Yağlıdereliler Derneği tarafından açılan Yağlıdere standı, dört gün boyunca hem Giresunlu hemşehrilerin hem de ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği noktalar arasında yer aldı.
Etkinlik süresince ilçenin kültürel değerleri tanıtılırken, Yağlıdereliler de İstanbul’da memleket hasreti giderme fırsatı buldu. Stant, özellikle hemşehrilerin buluşma adresi haline geldi.
Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, Giresun Günleri boyunca standa emek verenlere teşekkür ederek, “Dört gündür devam eden Giresun Günleri’nde Yağlıdere standımıza yükünü çeken kardeşlerime, şahsım ve ilçemiz adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.
İstanbul Yağlıdereliler Derneği Başkanı Özer Kahveci ise dernek olarak 18 yıldır bu organizasyonda yer aldıklarını belirterek, “İlçe belediyemizle birlikte bu yıl da dört gün boyunca misafirlerimizi ağırladık. Dolu dolu bir etkinlik yaşadık. Biz büyük bir camiayız, büyük bir aileyiz. Organizasyonda emeği geçen herkese, dernek yönetimimize ve belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Giresun Günleri’nde sergilenen birlik ve beraberlik tablosu, Yağlıderelilerin İstanbul’daki güçlü dayanışmasını bir kez daha ortaya koydu.
Yağlıdere, Giresun Günleri’nde İlgi Odağı Oldu
İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde Giresun Federasyonu tarafından bu yıl 18’incisi düzenlenen Giresun Günleri’nde Yağlıdere rüzgârı esti.
İstanbul’da uluslararası narkotik operasyonu… Kırmızı bültenle aranan şüpheli yakalandı
‘Milli Aile Haftası’ 81 ilde kutlanacak
Okullarda güvenliğe yeni adım… Veli Randevu Sistemi yenileniyor
Bulancak İçin 17 Mayıs Pazar Günü Nöbetçi Eczane Hangisi?
Giresun’da 9. Uluslararası Yarı Maraton Büyük İlgi Gördü
Türk limanlarında tarihi rekor
Trabzon’da arızalanan tekne son anda kurtarıldı





