Giresun Aktif Haber -
$ DOLAR → Alış: 19,46 / Satış: 19,54
€ EURO → Alış: 21,46 / Satış: 21,55

Şehit Cengiz Sarıbaş MTA Lisesi Muhtarlarla buluştu

Şehit Cengiz Sarıbaş MTA Lisesi Muhtarlarla buluştu
  • 01.06.2018
  • 1.656 kez okundu

Espiye Şehit Cengiz Sarıbaş MTA Lisesi gerek okul tanıtımı yapmak gerekse mesleki eğitimin önemini Muhtarlara anlatmak için genel bir buluşma toplantısı yaptı. Okul müdürü Alptekin Güler, toplantının amacının özellikle son yıllarda milli eğitim bakanlığımızın politikası gereğince mesleki eğitimde okullaşma oranının artırılması gayesi ile özellikle halkımıza ulaşmada yaşanılan sıkıntıları azaltmak ve okulumuzu daha ya-kından tanıtmak ama-cıyla köy ve mahalle muhtarlarımızla bir araya gelmeyi planladıklarını söyledi.
Güler, Özellikle Denizcilik bölümünün halkımız tarafından çok iyi tanınmadığını, bu bölümü bitirip gerekli eğitim ve stajları tamamladıktan sonra iş bulma imkanının çok yüksek olduğunu ve yüksek ücretlerle insanlarımızın iş imkanı elde ettiklerini belirtti. Toplantıya katılan köy ve mahalle muhtarları ise toplantının çok faydalı olduğunu, okulla ilgili çok önemli bilgiler edindiklerini, mahalle ve köylerinde bu bilgileri paylaşacaklarını ve öğrencileri Meslek Lisesi’ne yönlendireceklerini ifade ettiler.
Merkez Mahalle Muhtarı Bahri Öner, okulun son yıllar-daki gelişim ve değişiminden memnun olduğunu gerek sportif ve sosyal faaliyetler gerekse Öğretmenlerin öğrencilerle yakından ilgilen-mesinin okula olan bakışı değiştirdiğini ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ