Giresun Aktif Haber -
$ DOLAR → Alış: 19,46 / Satış: 19,54
€ EURO → Alış: 21,46 / Satış: 21,55

BODUR, AK PARTi’DEN ‘ADAY ADAYLIĞINI’ AÇIKLADI

BODUR, AK PARTi’DEN ‘ADAY ADAYLIĞINI’ AÇIKLADI
  • 20.09.2018
  • 59.954 kez okundu

Espiye ‘nin tanın-mış esnaflarından, Bodur Petrol’ün sahibi işadamı Salim Bodur AK Parti’den Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.
Espiye’nin önde gelen isimlerinden olan Bodur, Halka hizmetin hakka hizmet olduğu inancıyla yola çıkarak, aday adaylığını açıkladığını belirtti.
30 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Espiye ilçesinde belediye başkanlıkları için aday adayları kendini göstermeye başladı.
Aday adayı Bodur, “Bir Espiyeli esnaf olarak ilçemizin sorunlarına yakından vakıfım. Hizmet imkanı ve fırsatı verildiği takdirde Espiye’ye köylerimizle birlikte en iyi şekilde hizmet vermeyi istiyoruz. Ekibimiz ile beraber bu hizmete hazırız ve talibiz. Espiyeli vatandaşlarımızın teveccühü de bize bu cesareti vermiştir. İnşallah hayırlısı olur” diye konuştu.
Bodur, Belediye insan hayatını kolaylaştıran, ona hizmet eden bir kuruluştur. Belediyecilik bir idealdir. Belediyecilik bir gurur vesilesidir. Hizmet yapmanın en güzel yoludur. Benim şu gönlüm de, Espiye’ye hizmet aşkı var. Bir hizmet yarışına giriyoruz. Bende bu yarışa talibim. İnanıyorum ki; gerek partimiz, gerek Espiye halkı bu değerli arkadaşlarımdan, değerli hemşehrilerimden birini partimizden aday yapacaktır. Ben inanıyorum ki; Espiye yine AK Partinin yanında yer alacaktır” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ