Giresun Aktif Haber -
$ DOLAR → Alış: 19,46 / Satış: 19,54
€ EURO → Alış: 21,46 / Satış: 21,55

AK PARTi’DE KARADERE YENiDEN ADAY

AK PARTi’DE KARADERE YENiDEN ADAY
  • 29.01.2019
  • 1.524 kez okundu

AK Parti Giresun Belediye Başkan adayları Çarşamba günü basına tanıtıldı. Kapalı spor salonunda ki törende konuşan İl Başkanı Kenan Tatlı,16 İlçe 8 Belde Belediyesinde seçimleri alacaklarını söyledi Tatlı, sağlık sorunları olan Milletvekili Sabri Öztürk’ü, evinde ziyaret ederek törene getirdiklerini belirterek, “Sayın Öztürk’e teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra söz alan Milletvekili
Sabri Öztürk ise seçimlerden zaferle çıkacaklarını ifade ederek, “Bir çam ağacını, içindeki kurtlar çökertir. O kurtları temizlemek lazım. Yoksa sorun büyür. AK Parti’mizde el ele vererek 31 Mart’ta zafere koşacağız” şeklinde konuştu.
Öztürk’ten sonra sahneye gelen
Milletvekili Kadir Aydın ise “Sayın
Öztürk hasta haliyle bu törene
katılarak bizlere güç vermiştir. Parti içinde bir sorun yoktur. Bu il ve ilçe listeleri ile ilgili, sanal alemde ki tartışmalar doğru değildir. Bu liste, Sayın Nurettin Canikli’nin tek başına yaptığı bir liste değildir. Her kişi ve gruptan görüş alınarak bu listeler yapılmıştır. Ben 10 yıl Belediye
Başkanlığı yaptım ve ilçeye gelirken yolda, yerime Recep Yakar’ın aday yapıldığını öğrendim. Ama küsmedim. Siyasette geleceğe bakmak ve yapıcı olmak gerekir” dedi.
Aydın’dan sonra sahneye gelen Milletvekili Cemal Öztürk ve Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu ise partinin bir bütün olduğunu ve seçimi alacaklarını açıkladılar. Daha sonra adaylar tek tek sahneye davet edildi ve alkışlarla tanıtıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ