Giresun Aktif Haber -
$ DOLAR → Alış: 19,46 / Satış: 19,54
€ EURO → Alış: 21,46 / Satış: 21,55

KARAYOLLARI HEYETİ İLE ÖNEMLİ ZİRVE

KARAYOLLARI HEYETİ İLE ÖNEMLİ ZİRVE
  • 01.10.2019
  • 4.073 kez okundu

Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Giresun’da yapımı devam eden projeleri yerinde incelemek, yeni projeler üzerinde istişare ve değerlendirmelerde bulunmak üzere, Ak Parti Milletvekilleri; Cemal Öztürk, Av. Kadir Aydın, Av. Sabri Öztürk ve Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu ile birlikte Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları’nı makamında ziyaret etti.
Ziyaretin ardından; Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Milletvekilleri; Cemal Öztürk, Av. Kadir Aydın, Av. Sabri Öztürk, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ile ilçe ve belde belediye başkanlarının ile AK Parti ilçe başkanlarının katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.
Valilik Toplantı Salonu’nda 20 Eylül Cuma günü Saat: 14.30 da gerçekleştirilen toplantıda; ilimizde yapımı devam eden, yeni yapılacak olan projelerin son durumu ve belediye başkanları tarafından dile getirilen diğer sorunların çözüm yolları üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu.
Toplantının açılışında bir konuşma yapan Vali Sarıfakıoğulları, “Yaklaşık 3 hafta önce Sayın Milletvekilimizle beraber Sayın Genel Müdürümüzü ziyaret etmiştik. Sayın Genel Müdürümüz de ilk fırsatta Giresun’da olacaklarını ifade ettiler. Bugün de Karayolları Genel Müdürümüz ve Bölge Müdürümüz ile beraber Giresun’daki yatırımlar ve yapılması gerekenleri dinleyeceğiz ve yapılması gereken projelerimizi en kısa zamanda gerçekleştireceğiz.” dedi.
Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’da toplantıda yaptığı konuşmada; kendisinin, Daire Başkanının ve Bölge Müdürünün Karadenizli olduğunu belirtip, aidiyet duygusu olmakla beraber yöreyi iyi biliyor olmanın da avantajlarına dikkat çekerek “O anlamda biz ilimize, bölgemizde hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Sonuçta buralara yapılan her türlü hizmet daha sonra buralardan geçerken karşımıza çıkınca mutlu oluyoruz. İlimizin, bölgemizin yatırımlara ihtiyaçları var. Yapabildiklerimiz var, yapmaya devam edeceklerimiz var, talep edilenler ve planladığımız projelerimiz var. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Bakanımızın talimatlarıyla, burada olan herkesin de katkısıyla inşallah güzel şeyler yapacağız. Ören Yolunda, Çanakçı Yolunda, Güce yolunda, Dereli yolunda çalışmalarımız devam ediyor. İnişdibi yolunda, Alucra şehir geçiş yolunda da çalışmalarımız sürüyor. Bunlardan sonrada planlanan ve talep edilen projelerimiz var ve bunları da belli bir periyodda hayata geçirmeyi planlıyoruz. Yapılan işlerde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Milletvekillerinin teşekkür konuşmalarının ardından, belediye başkanlarının ve ilçe başkanlarının, kendi ilçeleri ile ilgili talep ve sorunlarını dile getirmesiyle toplantı karşılıklı soru cevap şeklinde devam etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ