Giresun Aktif Haber -
$ DOLAR → Alış: 19,46 / Satış: 19,54
€ EURO → Alış: 21,46 / Satış: 21,55

KAZANAN GİRESUN FUTBOLU OLSUN

KAZANAN GİRESUN FUTBOLU OLSUN
  • 08.10.2019
  • 60.963 kez okundu

Bölgesel Amatör Ligde bu sezon 4. Grupta yer alan iki temsilcimiz Görelespor ve Bulancakspor, ikinci haftayı galibiyetlerle kapayarak, taraftarlarını sevindirdiler.
Sezona deplasman galibi-yetiyle başlayan ve hafta için-de kupada Giresunspor ile oy-nadığı maçı da kazanan Göre-lespor, 29 Eylül Pazar günü sahasında ağırladığı Ordu temsilcisi Altınordu Belediye-spor’u tek golle geçerken; ilk hafta evinde Merzifon’a 1-0 yenilen Bulancakspor’da, Ünye deplasmanından 3 puanla dönmeyi başardı. Kupa beyi Görelespor, ikinci hafta seyircisi önüne çıktı ve lige 2-0’lık Ünye galibiyetiyle giren Altınordu Belediyespor’u zor da olsa yenerek, ikide iki yaptı ve puanını da 6’ya çıkardı. Yeşil-Beyazlı temsilcimiz Görelespor’a 3 puan getiren tek golü karşılaşmanın 78’nci dakikasında frikikten Berkay Günay kaydetti.
BAL’daki diğer temsilcimiz 1926 Bulancakspor’da deplasmanda Ünyespor’u tek golle yenmeyi başardı ve ligde ilk galibiyetini aldı. Kırmızı-Beyazlı temsilcimizi galibiyete taşıyan gol 15’nci dakikada Ahmet Hakan Tatlı’dan geldi. Haftayı galibiyetlerle kapatan temsilcilerimizi tebrik ederken; her iki cephe de de gözler şimdi hafta sonu Bulancak’ta yapılacak Giresun Derbisine çevrildi. BAL’da 3’ncü hafta iki Giresun temsilcisi birbirleriyle karşı karşıya gelecek. 6 Ekim Pazar günü saat 15’de başlayacak Giresun Derbisi, Bulancak Ek Sahada oynanacak. Bu zorlu maçta kazananın Giresun olmasını temenni ediyor ve her iki temsilcimize başarılar diliyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ