Giresun Aktif Haber -
$ DOLAR → Alış: 19,46 / Satış: 19,54
€ EURO → Alış: 21,46 / Satış: 21,55

Espiye’yi yasa boğan ölüm!

Espiye’yi yasa boğan ölüm!
  • 20.03.2020
  • 11.834 kez okundu

Giresun’un Espiye İlçesi Kaymakamı Dede Musa Baştürk (43), 17 Mart akşamı evinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederek, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Edinilen bilgiye göre, aslen Bayburt doğumlu olan ve 2018 yılı Ağustos ayından bu yana Espiye İlçesi Kaymakamlığı yapan Baştürk, 17 Mart Salı günü akşamı istirahate çekildiği lojmanında rahatsızlandı. Korumaları tarafından hemen Espiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kaymakam Baştürk, buradan da ambülansla Giresun Üniversitesi Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevkedildi. Talihsiz Kaymakam Baştürk, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama döndürülemedi ve hayatını kaybetti.

Talihsiz Kaymakam için 18 Mart Çarşamba günü Giresun Valiliği önünde helallik alımı yapıldı ve buradan da cenazesi Erzincan’a uğurlandı. Espiye Kaymakamı Baştürk’ün cenazesi, 18 Mart Çarşamba günü Erzincan Terzibaba Camii’nde İkindi Namazının ardından kılınan namazı müteakip göz yaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Genç ve çalışkan Kaymakam Baştürk’ün, beklenmedik ve ani ölümü ailesini ve Espiye’yi yasa boğdu. Kaymakam Baştürk’e Allah’tan rahmet, kederli, ailesine ve yakınlarıyla mesai arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun…

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ