Bulancak’ta görev yaptığı dönemde vatandaşlarla kurduğu yakın diyalog ve kamu hizmetlerindeki çalışmalarıyla tanınan Tuna’nın yeni görevi, ilçede de memnuniyetle karşılandı.
Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’ın tutuklanmasının ardından Mart ayında Şişli Belediyesine kayyum olarak Şişli Kaymakamı Cevdet Ertürkmen atanmıştı. Daha sonra Ertürkmen’in yerine 11 Mayıs’ta Ayhan Terzi görevlendirildi. Yapılan son değişiklikle birlikte ise Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna, Şişli Belediye Başkan Vekili olarak göreve başladı.
Görevine başlayan Başkan vekili Ali İkram Tuna, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Bugün itibarıyla iş, sanat ve kültür dünyamızın kalbi Şişli ilçemize hizmet etmek üzere Şişli Belediye Başkan Vekili olarak görevimize başladık. Tarafımıza tevdi edilen bu emaneti taşıdığımız süre boyunca; sorunları yerinde tespit eden, çözüme halkımızı da dahil eden, tarafsız, eşit ve adil bir yönetim anlayışını esas alacağız. Şeffaf ve hesap verebilir bir yaklaşımla, Şişli Belediyesinin tüm imkan ve kaynaklarını sadece ve sadece kamusal yarar ilkesiyle, doğrudan vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için kullanacağız. Şişli’miz ve yolu Şişli’den geçen tüm vatandaşlarımız için hayırlı olmasını temenni ettiğim bu görevi şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanımız Sn. Mustafa Çiftçi’ye şükranlarımı sunuyorum”
Bulancak’ta görev yaptığı yıllarda eğitimden altyapıya, sosyal projelerden kamu yatırımlarına kadar birçok çalışmada aktif rol üstlenen Kaymakam Ali İkram Tuna’ya, yildizhaber.com.tr olarak başkan vekilliği görevinde başarılar dileriz.
Bulancak’ın eski Kaymakamı Tuna, Şişli Belediye Başkan vekilliğine atandı
2019-2022 yılları arasında Bulancak Kaymakamı olarak görev yapan Ali İkram Tuna, İçişleri Bakanlığı tarafından Şişli Belediye Başkan Vekili olarak atandı.
Dolandırıcılık şebekesi çökertildi: 119 gözaltı
Giresun’da SOLOTÜRK Rüzgarı Esti
Giresunspor’un Efsane Başkanı Karaahmet’in yaptıklarını tüm Türkiye takdir etti
Bin Yıllık Gelenek Yaşatılıyor
CHP’li İl Belediye Başkanları Giresun’da Buluşuyor
Bulancak İçin 20 Mayıs Çarşamba Akşamı Nöbetçi Eczane Hangisi?
Bulancak’ın eski Kaymakamı Tuna, Şişli Belediye Başkan vekilliğine atandı



