Ana Sayfa Siyaset İYİ Parti’den Yatırım Eleştirisi: “Giresun Hak Ettiğini Almalı!”

İYİ Parti’den Yatırım Eleştirisi: “Giresun Hak Ettiğini Almalı!”

İYİ Parti Giresun İl Başkanı İnan Taşgöz, haftalık değerlendirme toplantısında ülke ve şehir gündemine dair sert eleştirilerde bulundu.

ayaronline
Siyaset
İYİ Parti’den Yatırım Eleştirisi: “Giresun Hak Ettiğini Almalı!”

Ekonomiden sağlığa, fındıktan genç işsizliğine kadar pek çok konuya değinen Taşgöz, halkın temel sorunlarının görmezden gelindiğini savundu.
“MUTFAKTAKİ YANGIN SÜRÜYOR”Ekonomik verilere rağmen vatandaşın alım gücünün düştüğünü belirten Taşgöz, asgari ücretin bir “geçim ücreti” olması gerektiğini ve vergi yükünün dar gelirliden alınması gerektiğini vurguladı.
Sağlık sistemindeki randevu krizine de tepki gösteren Taşgöz, “Aylarca sıra beklenen bir sistem başarı olamaz” dedi.

FINDIK VE YATIRIM ÇAĞRISI

Giresun özelinde fındık üreticisinin artan maliyetler altında ezildiğini ifade eden Taşgöz, üreticiyi koruyan güçlü bir taban fiyat politikası talep etti.
Şehrin yatırımlardan hak ettiği payı alamadığını belirten İl Başkanı, doğru planlama ile Giresun’un kalkınabileceğini söyleyerek, İYİ Parti olarak halkın sesi olmaya devam edecekleri mesajını verdi.

YORUMLAR Yorum Yok

DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞIN

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlenmiştir.