Ana SayfaEkonomiMÜSİAD İzmir’de iş dünyası buluşması gerçekleştirildi

MÜSİAD İzmir’de iş dünyası buluşması gerçekleştirildi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın katılımıyla düzenlenen programda, İzmir iş dünyasının beklentileri, yatırım ortamı, üretim kapasitesi ve teknoloji odaklı kalkınma hedefleri ele alındı.

ayaronline
Ekonomi
MÜSİAD İzmir’de iş dünyası buluşması gerçekleştirildi

MÜSİAD İzmir Başkanı Gökhan Temur’un ev sahipliğinde, MÜSİAD İzmir Yeni Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen “İş Dünyası Buluşması” programına;. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Vali Dr. Süleyman Elban, MÜSİAD Genel Başkanı Burhan Özdemir, MÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Önceki Dönem Başkanı  Bilal Saygılı MÜSİAD şube başkanları ve iş dünyasının temsilcileri katıldı.
MÜSİAD Genel Başkanı Burhan Özdemir’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen programda; üretim kapasitesinin artırılması, yatırım ortamının güçlendirilmesi, sanayide katma değerli dönüşümün hızlandırılması ve teknoloji odaklı kalkınma hedefleri üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.
Program kapsamında iş dünyası temsilcileri görüş ve önerilerini paylaşırken, Bakan Kacır da Türkiye’nin sanayi ve teknoloji vizyonuna ilişkin değerlendirmelerini katılımcılarla paylaştı.
İzmir’in Potansiyeline Vurgu
Toplantıda, İzmir’in üretim gücü, ihracat kapasitesi ve yatırım potansiyeli ön plana çıkarken; kamu ve özel sektör işbirliğinin güçlendirilmesi, yüksek katma değerli üretimin desteklenmesi ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine katkı sağlayacak çalışmalar ele alındı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

YORUMLARYorum Yok

DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞIN

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlenmiştir.