GİRESUN
Bizi Takip Edin

MACUN ESPiYE KAZANACAK

29 Ocak 2019 - 14:54

AK Parti Espiye Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu Giresun İl Başkanlığına resmen yaptı.
AK Parti Espiye Belediye Başkan Aday Adayı olan Mehmet Macun, ”31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan belediye seçimlerinde partim beni Espiye Belediye Başkan adayı gösterirse, Espiye’ye daha iyi hizmet etmek, ilçe sorunlarını çözmek ve insanları ayrıştırıcı değil birleştirici bir belediye başkanı olmak istiyorum ” dedi.
Mehmet Macun Kimdir;
1963 Yağlıdere doğumlu olan Macun ilk öğrenimini Yağlıdere, Orta öğrenimini Samsun Ladik Akpınar Öğretmen Lisesi ve Ankara Yenişehir Sağlık Meslek Lisesini bitirdi.1982 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakultesinden 1987 yılında mezun oldu. Bir dönem sağlık memuru olarak çalışan Mehmet Macun 1990 yılından itibaren İstanbul, Yağlıdere ve 2004 den bu yana Espiye’de serbest Avukat olarak çalışmaktadır. 2002 -2005 yılları arasında Yağlıdere AK Parti ilçe yönetiminde görev aldı. 2014 mahhalli seçimlerinde Espiye Belediye başkan aday adaylığı, 2015 yılı Haziran ve Kasım ayındaki genel seçimlerde AK Parti Giresun Milletvekilliği aday adaylığında bulundu.
Evli ve 3 çocuk babası olan Macun, “İlçemizin ihtiyacı için, içinizden biri olarak hep birlikte Espiye’yi yaşanılır bir yer yapmak için, Belediye Başkanlığına aday adayı oldum.Halkımızın desteği ve partimizin uygun görmesi halinde hep birlikte çalışacağız,” dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞIN

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlenmiştir.