İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen organizasyonda Piraziz Belediye Başkanı M. Esat Ayyıldız, hemşehrileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
Başkan Ayyıldız yaptığı açıklamada, Piraziz’in samimiyetini, kültürünü ve güçlü bağlarını İstanbul’da bir kez daha hissettiklerini belirterek, etkinliğin gurbet ile memleket arasında önemli bir köprü oluşturduğunu vurguladı. Piraziz standının yoğun ilgi gördüğünü dile getiren Ayyıldız, vatandaşlarla hasret giderdiklerini ve gönül gönüle bir buluşma yaşandığını kaydetti.
“Birlik ve Beraberliğimiz Daha da Güçleniyor”
Giresun Günleri’nin sadece bir tanıtım organizasyonu olmadığını belirten Başkan Ayyıldız, bu tür etkinliklerin hemşehrilik bağlarını güçlendirdiğine dikkat çekti. Etkinlik boyunca Piraziz kültürünün ve değerlerinin ziyaretçilere tanıtıldığını ifade eden Ayyıldız, gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Başkan Ayyıldız açıklamasının sonunda, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere, katkı sunanlara ve destek veren tüm paydaşlara teşekkür etti.
Giresun Günleri, Karadeniz kültürünü İstanbul’da yaşatmaya devam ederken, Piraziz standı da ziyaretçilerin uğrak noktalarından biri olmayı sürdürüyor.
Başkan Ayyıldız! “Gönül Gönüle Olduk”
İstanbul’da düzenlenen 18. Giresun Günleri, Giresunlu hemşehrileri bir araya getirmeye devam ederken, Piraziz Belediyesi de etkinlikte güçlü katılımıyla dikkat çekti.
Giresun’da Kahverengi Kokarca Mücadele Eğitim Semineri Düzenlendi
Yeniyolspor Trabzon’da Arsin Belediyespor’a Yenildi
Giresun Günlerinde Giresun Belediyesi Standına Yoğun İlgi
Batlamaspor Kötü Bitirdi
GİDOSK Kulübünden Dağcılık ve Tırmanışta Yeni Başarılar
GESOB’da Ali Kara Yeniden Başkan Seçildi
Giresunlu Burak Kaan Taekwondo Gençler Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye İkincisi Oldu
Doğru bilinen yanlışlar sofraları tehdit ediyor!