Ana SayfaGündemCHP’li Milletvekilleri Sekü Köyüne Gidiyor

CHP’li Milletvekilleri Sekü Köyüne Gidiyor

Giresun, doğasını ve yaşam alanlarını tehdit eden madencilik faaliyetlerine karşı tarihinin en geniş katılımlı direnişlerinden birine hazırlanıyor.

ayaronline
Gündem
CHP’li Milletvekilleri Sekü Köyüne Gidiyor

CHP’den aralarında çok sayıda milletvekili ve parti yöneticisinin bulunduğu üst düzey bir heyet, halkın haklı mücadelesine destek vermek amacıyla yarın Giresun’a gelerek Tirebolu’da basın açıklaması yapacak, ardından Sekü Köyü’ne giderek burada incelemelerde bulunacak. CHP heyetinde şu isimler yer alıyor:
Evrim Rızvanoğlu ( İstanbul Milletvekili, Doğa Hakları ve Çevre Politikalarından Sorumlu Gn. Bşk. Yrd.),Seyit Torun (Ordu Milletvekili) , Ümit Özlale (İzmir Milletvekili),Elvan Işık Gezmiş (Giresun Milletvekili),Cemal Enginyurt,Uğur Bayraktutan(Artvin Milletvekili),Sibel Suiçmez(Trabzon Milletvekili),Mustafa Adıgüzel(Ordu Milletvekili),Kübra Gökdemir (PM Üyesi),  Remzi Kazmaz (YDK Üyesi)CHP heyeti saat 16.30’da Tirebolu’da basın toplantısı düzenledikten sonra ardından Sekü Köyü’ne giderek incelemelerde bulunacak.

YORUMLARYorum Yok

DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞIN

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlenmiştir.