Ana SayfaGündem“Vatandaşlarımızın Rahatı İçin Sahadayız”

“Vatandaşlarımızın Rahatı İçin Sahadayız”

Belediye Başkanı Halil Çetin, Duroğlu beldesinde devam eden yol, altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

ayaronline
Gündem
“Vatandaşlarımızın Rahatı İçin Sahadayız”
Reklam Alanı

Bayram öncesi birçok noktada yoğun çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Çetin, vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir yaşam sürmesi için ekiplerin sahada aralıksız görev yaptığını söyledi.
Çağlayan Mahallesi’nde sürdürülen yağmur suyu kanalı betonlama çalışmalarına değinen Başkan Çetin, “Çağlayan Mahallemizde yol kenarlarında bulunan yağmur kanallarını betonlama işlemine başladık. Özellikle yoğun yağışlarda yollarımızın zarar görmemesi ve altyapımızın daha sağlam hale gelmesi için gerekli çalışmaları titizlikle sürdürüyoruz. Yollarımızı korumak için ne gerekiyorsa yapıyoruz” ifadelerini kullandı.
Tekke Mahallesi’nde devam eden beton yol çalışmaları hakkında da bilgi veren Çetin, “Tekke Mahallemizde çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Kalıp işlemlerinin ardından demir ağ ile güçlendirdiğimiz alanın beton dökümünü gerçekleştirdik. Daha dayanıklı ve uzun ömürlü yollar oluşturmak adına kaliteli bir çalışma yürütüyoruz” dedi.
Bayram öncesi ulaşımda yaşanabilecek sorunların önüne geçmek amacıyla Guzköy ile Paya arasındaki yolda da çalışma başlattıklarını belirten Başkan Çetin, “Vatandaşlarımızın bayram sürecinde yolu daha rahat ve güvenli kullanabilmesi için Guzköy ile Paya arasındaki bağlantı yolunda genişletme ve düzenleme çalışmalarına başladık. Ekiplerimiz bölgede yoğun şekilde çalışıyor” diye konuştu.

YORUMLARYorum Yok

DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞIN

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlenmiştir.