Lüleburgaz Kaymakamı Kemal Yıldız, AK Parti İl Başkanı Av. Yunus Ercan Dağtaş ve Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Taha Kürşad Sezen ile birlikte “Biz Bize Yeteriz” Derneği Lüleburgaz Şube Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi, vatandaşlarla biraraya geldi, dilek ve taleplerini dinledi.
Dernek Başkanı Emin Sanpur ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Bakan ve beraberindeki heyet, derneğin yürüttüğü faaliyetler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Dernek Başkanı Emin Sanpur’un vefat eden kıymetli evladı Rumeysa Sanpur rahmet, minnet ve dualarla yâd edildi.
Bakan, vatandaşlarla bir araya geldiği buluşmada hasbihal ederek istek ve taleplerini dinledi. Toplumsal dayanışma, yardımlaşma ve gönüllülük esasına dayalı çalışmaları dolayısıyla dernek yönetimini ve üyelerini tebrik eden Bakan, vatandaşların hayatına dokunan her türlü sosyal sorumluluk faaliyetinin büyük bir kıymet taşıdığını belirtti.
Vali Turan , programın ardından teşrifleriyle Kırklareli’mize verdiği destek ve himayeleri dolayısıyla Bakan Mahinur Özdemr Göktaş’a Kırklareli adına şükranlarını sunarak uğurladı.
Bakan Özdemir Göktaş Kırklareli’nde vatandaşlarla bir araya geldi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kırklareli programı kapsamında; Vali Uğur Turan, Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam,
Giresun’da Türk ve İspanyol Lezzetleri Aynı Sofrada
Şebinkarahisar Vefat Haberi (20.05.2026)
Giresun’un kadim ilçesi dijital rehberle tanıtılıyor
Bulancak’ta perde “Ruh Kimliği” için açılacak
Büyükşehirden Memleketleri Giresun’a Dönen Yılmaz Çifti 36 Yıldır Bal Üretiyor
Giresun’dan Dünya Pazarlarına Türk Somonu İhracatı
Köpeklerin Saldırdığı Karaca, Duyarlı Bir Vatandaş Tarafından Kurtardı
