İşletmeciliğini Gül Yılmaz ve Yener Yılmaz’ın üstlendiği kafenin, ilçenin sosyal yaşamına yeni bir değer katması bekleniyor.
Açılışa Piraziz Kaymakamı Burak Öz, AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Gülyalı Belediye Başkanı Medet Sipahi, Piraziz Belediye Başkanı M. Esat Ayyıldız, işletmeciler Gül Yılmaz ve Yener Yılmaz ile davetliler katıldı.
Piraziz Kaymakamı Burak Öz, açılışta yaptığı konuşmada, ilçeye kazandırılan yeni işletmenin hayırlı olmasını dileyerek, bu tür yatırımların Piraziz’in sosyal ve ekonomik yaşamına katkı sunduğunu ifade etti. Kaymakam Öz, emeği geçenlere teşekkür ederek işletmecilere bereketli kazançlar temennisinde bulundu.
Piraziz Belediye Başkanı M. Esat Ayyıldız ise Konak Kafe’nin ilçeye hayırlı olmasını dileyerek emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Ayyıldız, “Her geçen gün büyüyen, gelişen ve değişen ilçemizde; hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıracak yatırımları desteklemeye, ilçemize yeni değerler kazandırmaya devam edeceğiz. Konak Kafe’nin ilçemize ve işletmecilerimize hayırlı, bereketli kazançlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
İlçede vatandaşların vakit geçirebileceği yeni sosyal alanlardan biri olması hedeflenen Konak Kafe’nin, Piraziz’in sosyal yaşamına katkı sunması bekleniyor
Piraziz’e Yeni Sosyal Mekân: Konak Kafe Açıldı
Piraziz Belediyesi tarafından yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirilen Konak Kafe, düzenlenen törenle hizmete açıldı.




GESOB Başkanı Kara’dan Milletvekillerine Sitem! “368 Bin İmza TBMM’ye Neden Taşınmadı?”
Giresun’a Forum AVM geliyor!
Giresun’da emeklilere ada turu yaptırdılar
758 bin metrekarelik yaylakta büyük çalışma!
Kokarca çocuklar için büyük risk oluşturuyor
CHP’li Şenyürek’ten KÖYDES eleştirisi
Piraziz İsmail Yücel MTAL’de Yıl Sonu Sergisi ve Şenliği Büyük İlgi Gördü




