Ana Sayfa Gündem Sağlık Sen Giresun’da yetkisini tazeledi

Sağlık Sen Giresun’da yetkisini tazeledi

Sağlık Sen Giresun’da yetkisini tazeledi

ayaronline
Gündem
Sağlık Sen Giresun’da yetkisini tazeledi

Sağlık Sen Giresun Şube Başkanı Ogün Elifoğlu, 2026 yılı yetki döneminde Giresun’da sendikalar arasında en yüksek üye sayısına ulaştıklarını belirterek, “Giresun’da 2026 yılında yetkinin adı Sağlık Sen oldu” dedi, son dönemde yapılan 850 yeni kayıtla üye sayılarının 3 bin 39’a yükseldiğini açıkladı.
Elifoğlu, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yüzde 56’sının Sağlık Sen’i tercih ettiğini belirterek şu bilgileri paylaştı,
“En yakın sendika yüzde 16’da, diğer tüm sendikaların toplamı ise yüzde 15’te kaldı. Sağlık Sen, sağlık ve sosyal hizmet alanında kendisi hariç 51 sendikanın toplamının iki katına ulaşarak yetkideki gücünü tazeledi.”
Elifoğlu, yürüttükleri sendikal çalışmanın temelinde dürüstlük, samimiyet ve ilkeli sendikacılık olduğunu belirterek, “Giresun’da gitmedik yer, çalınmadık kapı, girilmedik işyeri bırakmadık. Emeklerimizin karşılığını yetki ile taçlandırdık. Üye olup bize destek veren tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Üye olmayan arkadaşlarımızın da gönlünü kazanacağız” dedi.
Sağlık Sen’in bir “hizmet sendikacılığı” anlayışıyla hareket ettiğini belirten Elifoğlu, sendikanın “lokomotif gibi daima ileri gideceğini” ifade etti.
Elifoğlu, açıklamasının sonunda başta sendika temsilcileri olmak üzere yönetim kuruluna ve tüm üyelere teşekkür ederek, Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan’ın selamlarını iletti.

YORUMLAR Yorum Yok

DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞIN

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlenmiştir.