Giresun Merkez Liman mevkiinde meydana gelen ve 5 vatandaşımızın hayatını kaybettiği feci trafik kazası tüm ülkeyi yasa boğdu.
Acı olayın ardından bir açıklama yapan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, yaklaşık 15 yıldır yapımı beklenen Giresun Güney Çevre Yolu projesinin artık bir zorunluluk değil, “vicdani bir görev” olduğunu vurguladı.
Giresun, Merkez Liman mevkiinde yaşanan katliam gibi bir trafik kazasıyla sarsıldı. 5 kişinin yaşamını yitirdiği, çok sayıda vatandaşın da yaralandığı ağır kaza, şehir içi trafiğinde ağır tonajlı araçların yarattığı tehlikeyi ve yıllardır çözülemeyen çevre yolu sorununu yeniden Türkiye’nin gündemine taşıdı.
“15 Yıllık Bekleyiş Artık Vicdani Bir Görevdir”Yaşanan facianın ardından derin bir üzüntü duyduklarını belirterek yetkililere seslenen GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, ağır tonajlı araçların şehir içi trafiğinden soyutlanmasının uzun süredir bir zorunluluk olduğuna dikkat çekti.
Çakırmelikoğlu, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Ağır tonajlı araçların şehir içi bağlantısının kesilmesinin günümüzde bir zorunluluk olduğu bilinmesine rağmen, yaklaşık 15 yıldır yatırım beklentisi içerisinde olduğumuz Giresun Güney Çevre Yolu’nun, artık bir zorunluluktan öte vicdani bir görev olduğu gerçeği bu acı olayla bir kez daha ortaya çıkmıştır.””Yaralılara Şifa, Hayatını Kaybedenlere Rahmet Diliyorum”
Açıklamasının sonunda kazada yaşamını yitirenlerin ailelerinin acısını paylaşan Çakırmelikoğlu, “Elim trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Mevla’dan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” diyerek Giresun halkına başsağlığı dileklerini iletti.
Liman Mevkiindeki Facia Acı Gerçeği Hatırlattı:”Güney Çevre Yolu Artık Vicdani Bir Görevdir”
Acı olayın ardından bir açıklama yapan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, yaklaşık 15 yıldır yapımı beklenen Giresun Güney Çevre Yolu projesinin artık bir zorunluluk değil, "vicdani bir görev" olduğunu vurguladı...
Son dakika… Giresun’da derede balık avı facia ile sonlandı
Feci Kazanın Ardından Gözler Çevre Yolu Projesine Çevrildi
Özgür Özel TBMM Grup Başkanı seçildi
Kurban alırken bunlara dikkat edin!
Ordu’da sel alarmı!
Piraziz’de Korkutan Kaza!
Giresun’da Ak Parti’den ihraç edilen Kılıçaslan’dan Paşinyan benzetmesi!

