Ana SayfaGündemGiresun’da bayram sevinci yaşandı

Giresun’da bayram sevinci yaşandı

Giresun’da tarihi camiler başta olmak üzere şehir genelindeki camilere akın eden vatandaşlar, Kurban Bayramı’nı esenlikle idrak etti

ayaronline
Gündem
Giresun’da bayram sevinci yaşandı

Giresun’da bayramın bereketini ve huzurunu paylaşmak için ibadethaneleri dolduran vatandaşlar, aynı safta buluşarak namaz kıldı, dualar etti.
Hacı Miktat Camii’nde vatandaşlara hitap eden İl Müftü Yardımcısı Oğuzhan Avcı, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren müstesna günler olduğunu vurguladı.
“BAYRAMIN HUZURU GÖNÜLLERİMİZİ KUŞATIYOR”İl Müftü Yardımcısı Oğuzhan Avcı, rahmet ve mağfiret ikliminin yeryüzünü kuşattığı bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın huzuru ve mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek, “Bugün bizler için sıla-i rahim ile mesafeleri aşma, anne ve babalarımızın dualarında yer alma, komşu ve akrabanın hatırını gözeterek geçmişlerimizi hayırla yad etme günüdür. Evlerimizden başlayarak sokaklarımıza ve tüm dünyaya iyilik, huzur ve güveni taşırken, hanelerimizin neşesi olan çocuklarımızın zihinlerinde bayrama dair kalıcı ve zarif izler bırakmak, manevi değerlerimizi gelecek nesillerimize aktarmanın en asli unsurudur.” diye konuştu.
Bayram namazı sonrası Giresun Valisi Mustafa Koç, İl Emniyet Müdürü Ferhat Akbaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Nihat Özkök ve İl Müftü Yardımcısı Oğuzhan Avcı vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.
Ardından bayram namazına gelen çocuklara hediyeler takdim edildi.

YORUMLARYorum Yok

DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞIN

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlenmiştir.