Göreve geldiği günden bu yana hem sahadaki aktif çalışmaları hem de başkentteki bürokratik girişimleriyle dikkat çeken Başkan Çetin, Duroğlu’nun kalkınması için yoğun bir mesai harcıyor.
Duroğlu’nun gelişimi ve yeni projelerin hayata geçirilmesi amacıyla sık sık Ankara’yı ziyaret eden Başkan Çetin, son olarak Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Genel Merkezi’nde bir dizi önemli üst düzey görüşme gerçekleştirdi.
MHP GENEL MERKEZİ’NDE PROJE ZİRVESİMHP
Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal ile birlikte hareket eden Belediye Başkanı Halil Çetin, Ankara temasları kapsamında MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ile bir araya geldi.
Beldede devam eden çalışmalar, planlanan yeni projeler ve Duroğlu’nun öncelikli ihtiyaçlarının masaya yatırıldığı görüşmelerde; Başkan Çetin’in beldenin çehresini değiştirecek yatırımlar için destek talebinde bulunduğu öğrenildi.
DEVLET BAHÇELİ’YE ZİYARET
Ankara’daki temaslarının en önemli duraklarından biri ise MHP Lideri Devlet Bahçeli ziyareti oldu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret eden Başkan Halil Çetin, Duroğlu’nda yürütülen çalışmalar ve hedeflenen vizyon projeler hakkında detaylı bilgi verdi.
Bir yandan Ankara’da Duroğlu’nun geleceği için kapıları çalan Başkan Çetin, diğer yandan beldedeki saha çalışmalarını ve vatandaş buluşmalarını aksatmadan sürdürüyor. ” Hizmet odaklı belediyecilik” anlayışıyla hareket eden Çetin’in, beldenin her noktasındaki projeleri yerinde incelediği ve çalışmaların önümüzdeki süreçte de artarak devam edeceği belirtildi.




GESOB Başkanı Kara’dan Milletvekillerine Sitem! “368 Bin İmza TBMM’ye Neden Taşınmadı?”
Giresun’a Forum AVM geliyor!
Giresun’da emeklilere ada turu yaptırdılar
758 bin metrekarelik yaylakta büyük çalışma!
Kokarca çocuklar için büyük risk oluşturuyor
CHP’li Şenyürek’ten KÖYDES eleştirisi
Piraziz İsmail Yücel MTAL’de Yıl Sonu Sergisi ve Şenliği Büyük İlgi Gördü




