Giresun Aktif Haber -
$ DOLAR → Alış: 19,46 / Satış: 19,54
€ EURO → Alış: 21,46 / Satış: 21,55

KARADERE,“TÜM MUHTAR VE ADAYLARINA MESAFEMİZ AYNIDIR”

KARADERE,“TÜM MUHTAR VE ADAYLARINA MESAFEMİZ AYNIDIR”
  • 06.03.2019
  • 1.559 kez okundu

Belediye Başkanı Mustafa Karadere yaptığı açıklamasında,”Bilindiği üzere 31 Mart Mahalli seçimlerde Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Mahalle köy Muhtarı ve İhtiyar heyeti seçimleri yapılacaktır. Mahallelerde birçok muhtar adayı olduğunu görüyoruz.
Espiye’de partimizin büyük oranda potansiyeli bulunuyor. Partimizin potansiyeli göz önüne alınarak başvuru yapan muhtar adayların büyük bir kısmı partimizin seçmeni, üyesi veya sempatizanıdır. Bu tablo karşısında Ak Parti ve Belediye olarak herhangi bir muhtar adayını desteklememiz doğru değildir, etik değildir. Seçim sonucunda seçilen muhtar kim olursa olsun partimiz ve seçilecek belediye yönetimimiz onlarla çalışacaktır. Söylenti bazında bazı Muhtar adayları Ak Parti ve Belediye’nin desteğini aldığını halk arasında yaymaktadır. Ak Parti ve belediye olarak hiç bir muhtar adayını desteklememiz söz konusu değildir. Kamuoyunun bu gerçeği bilmesinde yarar olduğunu düşünüyoruz.
Karadere,”31 Mart Mahalli İdareler seçiminin şahsınıza, şahsıma ve memleketimize İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim herkes için hayırlı olanı nasip etsin tüm aday olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ