Ana Sayfa Gündem Eynesil’de 19 Mayıs Gururu ve Coşkusu

Eynesil’de 19 Mayıs Gururu ve Coşkusu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Giresun'un Eynesil ilçesinde düzenlenen resmi törenle büyük bir coşkuyla kutlandı.

ayaronline
Gündem
Eynesil’de 19 Mayıs Gururu ve Coşkusu

Eynesil İlçe Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kutlama programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Törenin açılışında konuşan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özcan Kemal, gençlerin omuzlarındaki sorumluluğa dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
“Bugün de vazgeçilmez güç kaynağımız olan milli iradenin yaşatılması için hepimize ve özellikle de Atatürk’ün 19 Mayıs’ı armağan ettiği siz gençlere büyük görevler düşmektedir.”
Öğrencilerin hazırladığı ve büyük beğeni toplayan çeşitli gösterilerle devam eden programda, bayram aslına uygun bir gençlik şölenine dönüştü.
Kutlamalar kapsamında ilçe genelinde düzenlenen çeşitli yarışmalarda başarı elde eden ve dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.
İlçe halkının ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programa; Eynesil Kaymakamı Erkut Pamuk ve Eynesil Belediye Başkanı Barış Güdük başta olmak üzere ilçe protokolü, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUMLAR Yorum Yok

DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞIN

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlenmiştir.