Giresun Teknopark Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Anıl Kaya; SAHA EXPO, T3 Vakfı, Argela ve İTÜ Teknopark gibi sektörün öncü kuruluşlarına üst düzey ziyaretler gerçekleştirdi.
ÖNE ÇIKAN GÖRÜŞMELER VE HEDEFLER:
Milli Yazılım: Argela Technologies ile 5G/6G ve milli haberleşme altyapıları üzerine stratejik değerlendirmeler yapıldı. Savunma Sanayii: SAHA EXPO 2026’da yerli projeler incelenerek girişimcilerin savunma sanayiine entegrasyonu görüşüldü.
T3 Vakfı & TEKNOFEST: TEKNOFEST süreçleri, startup fonları ve prototipleme merkezi konularında ortak çalışma alanları belirlendi. Akademik İş Birliği: İTÜ Özdemir Bayraktar Tasarım Merkezi ve 1773 İTÜ Teknopark’ta endüstriyel tasarım teknolojileri incelendi. Dr. Muhammet Anıl Kaya, temasların önemini vurgulayarak: “Önceliğimiz, Giresunlu girişimcilerimizi uluslararası ekosistemin bir parçası haline getirmek ve bölgemizdeki teknoloji üretim kapasitesini artırmaktır” dedi.


Rekor kıran havalimanında uçuş planları bölge halkını mağdur ediyor
Akrabalar arasındaki alacak verecek tartışması cinayetle bitti!
Kontrolden çıkan minibüs şarampole yuvarlandı
Giresunlu sporcular kürsüden inmedi!
İkinci el araçta fiyat karmaşasına son!
Ordu’da Yaşlı Yaşam Merkezi ve Aile Danışma Merkezi açıldı
TEMİZLİK MALZEMESİ VE ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR




