Atamanın ardından açıklamalarda bulunan hemşehrimiz Hikmet Karaman, takımın Iğdır’da kalacağını belirterek şunları söyledi:“Başkanımızın onayı ile takımımızın Iğdır’da kalmasına karar verilmiştir.
Tesiste bir takım düzenlemeler yapacak, yeni binalar inşa edeceğiz. Her şeyiyle son derece mükemmel bir tesisimiz var. Futbolcuların daha uygun ortamda çalışması ve konaklaması sağlanacaktır. Takımımız 5 yılda yoktan var olmuş bir takımdır. Sayın Başkanımız Cantürk Alagöz, takıma inanılmaz imkânlar sunmuş, başarı çıtası da göz ardı edilmeyecek düzeydedir. Süper Lig’e çıkmaması için hiçbir sebep yoktur. Takımımız Iğdır’da kalacak. Futbolcularımız şehre çıktığında taraftarımızla, halkımızla tanışacak, dostluk bağları kurulacak ve şehrin insanı futbolcusuyla güç birliği oluşturacaktır. Iğdır çok güzel bir şehir. Şehrimizde kalacak olan futbolcularla anlaşacak, genç ve dinamik kadromuzla sahalara çıkacağız.” dedi.
Iğdır FK’nın Yeni CEO’su Giresunlu Hikmet Karaman Oldu
Trendyol 1. Lig ekibi Alagöz Holding Iğdır FK’da köklü bir değişime giden Kulüp Başkanı Cantürk Alagöz, takımın CEO’luk görevine Giresunlu tecrübeli teknik adam Hikmet Karaman’ı getirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
YORUMLARYorum Yok








