Açıklamasının başında h
Hemşehrilerine ve teşkilatına seslenen Yılmaz açıklamasında şunları söyledi:
“01 Mart 2023 tarihinde büyük bir onur ve gururla devraldığım AK Parti Giresun İl Başkanlığı görevimden, bugün itibarıyla ayrılmış bulunuyorum.
Bu süre zarfında, Giresun’umuza ve teşkilatımıza hizmet etme şerefini bahşeden Rabbime hamd ediyor, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a şahsıma duyduğu güven ve destek için en kalbi şükranlarımı sunuyorum.
Biz, büyük ve kutlu bir davanın neferleriyiz. Bugün görevim değişmiş olsa da, yarın yine milletimize ve memleketimize hizmet etmeye devam edeceğim.
Görev sürem boyunca gece gündüz demeden omuz omuza fedakarca çalıştığımız teşkilat mensuplarımıza, Milletvekillerimize, İlçe Başkanlarımıza, Kadın ve Gençlik kollarımıza, Belediye Başkanlarımıza, meclis üyelerimize, mahalle başkanlarımıza , teşkilat koordinatörlerimize , üyelerimize ve davamıza gönül veren tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü ise her zaman yanımda olan aileme ve desteğini , duasını esirgemeyen kıymetli Giresunlu hemşehrilerimize borçluyum”
Açıklamasının sonunda birlik ve beraberlik temennisinde bulunan Yılmaz, “Giresun’umuz için emek veren, destek olan herkesten Allah razı olsun” dedi.
AK Parti İl Başkanı Yılmaz’dan Açıklama!
AK Parti yönetiminin aldığı son kararla, aralarında Giresun'un da bulunduğu 4 ilin başkanının görevden alınması sonrası, AK Parti Giresun İl Balkanı Mete Bahadır Yılmaz sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaptı.


Giresun’a Forum AVM geliyor!
Giresun’da emeklilere ada turu yaptırdılar
758 bin metrekarelik yaylakta büyük çalışma!
Kokarca çocuklar için büyük risk oluşturuyor
CHP’li Şenyürek’ten KÖYDES eleştirisi
Piraziz İsmail Yücel MTAL’de Yıl Sonu Sergisi ve Şenliği Büyük İlgi Gördü
Bulancak İçin 11 Haziran Perşembe Akşamı Nöbetçi Eczane Hangisi?







