02 Haziran 2026 Salı günü saat 14.00’te Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantının Katip üyeliklerini Şafak Şahin ve Tayfun Özgen yaptılar.
12 gündem ve 2 ek gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda;
1, 2, 3, 4 ve 12. maddelerde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Cadde ve Sokak İsim Verilmesi konulu komisyon raporlarının görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin 5. Maddesinde Meclis Üyesi Ali Yavuz’un komisyona havale edilen sözlü önergesinin Komisyon Raporu oy birliği ile kabul edildi.
6, 7 ve 8. maddelerde yer alan önergelerin, İmar Komisyon Raporunca tekrar görüşülmesi konusu oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin 9. Maddesinde Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün reklam alanlarının kiraya verilmesi tezkeresi oy çokluğu ile kabul edildi.
Gündemin 10 ve 11. Maddelerinde görüşülen Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün sermaye artışı tezkereleri oy çokluğu ile kabul edildi.
Öğrenci Yurduna 10 Dönüm Yerin Devri İçin Karar Alındı
Gündemin Ek 13. Maddesinde, Güzelyalı Mahallesi’nde bulunan mevcut Yüksekokul yerinin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından öğrenci yurdu yapılması talep edilmiştir. Talep kapsamında 10 dönümlük yerin Maliye Hazinesi’ne devir işlemleri ve Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’a yetki verilmesi konusu oy birliği ile kabul edildi.
Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, toplantıda alınan kararların hayırlı olması temennisiyle meclis toplantısını kapattı. Bir sonraki Belediye Meclis Toplantısının 02 Temmuz 2026 Perşembe günü yapılması kararlaştırıldı.
Bulancak Belediyesi Haziran Meclisinde Yurt Kararı Öne Çıktı
Bulancak Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis toplantısı, Belediye Başkanı Necmi Sıbıç başkanlığında...




GESOB Başkanı Kara’dan Milletvekillerine Sitem! “368 Bin İmza TBMM’ye Neden Taşınmadı?”
Giresun’a Forum AVM geliyor!
Giresun’da emeklilere ada turu yaptırdılar
758 bin metrekarelik yaylakta büyük çalışma!
Kokarca çocuklar için büyük risk oluşturuyor
CHP’li Şenyürek’ten KÖYDES eleştirisi
Piraziz İsmail Yücel MTAL’de Yıl Sonu Sergisi ve Şenliği Büyük İlgi Gördü




