Bulancak Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, ilçedeki kurum ziyaretleri kapsamında Bulancak Orman İşletme Müdürlüğü’nü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Ziyaret sırasında Orman İşletme Müdürü Cüneyt Yıldırım’dan kurumun güncel faaliyetleri hakkında kapsamlı bir brifing alan Kaymakam Tuncer; yürütülen projeler, ağaçlandırma çalışmaları ve orman varlığının korunmasına yönelik alınan tedbirler hakkında detaylı bilgi edindi.
Ormanların korunması ve geliştirilmesi adına yürütülen projelerin önemine dikkat çeken Kaymakam Tuncer, ilçenin doğal zenginliklerini korumak için özveriyle çalışan tüm personele teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.
SIRADAKİ HABER
Meteoroloji uyardı; Giresun ve Bulancak’ta kuvvetli sağanak, sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama riski bekleniyor.
Meteoroloji’den yapılan son değerlendirmelere göre, 1 Mayıs 2026 Cuma günü saat 13.00’ten 2 Mayıs 2026 Cumartesi günü saat 12.00’ye kadar Orta Karadeniz genelinde kuvvetli yağış bekleniyor.
Uyarı kapsamında Giresun ve Bulancak çevresinde de vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği öğrenildi.
Bölge genelinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yer yer kuvvetli olması beklenirken; ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar ve yerel dolu riskine karşı uyarı yapıldı.
Hava sıcaklıklarındaki düşüşle birlikte yüksek rakımlı bölgelerde karla karışık yağmur ve kar yağışı görülebileceği, özellikle yayla ve dağ yollarında tipi ile ulaşımda aksama yaşanabileceği belirtildi.
Uyarı yapılan iller
Kastamonu’nun kuzey ve doğusu, Sinop, Çorum, Amasya, Tokat, Samsun ve Ordu çevreleri.
HABERİ AYRI SAYFADA AÇ