Ana SayfaGündemGiresun Mimar Sinan Anadolu Lisesi’nde Bilim Rüzgarı

Giresun Mimar Sinan Anadolu Lisesi’nde Bilim Rüzgarı

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı projeleri kapsamında, Giresun Mimar Sinan Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan bilimsel çalışmalar görkemli bir sergiyle kapılarını açtı.

ayaronline
Gündem
Giresun Mimar Sinan Anadolu Lisesi’nde Bilim Rüzgarı

Genç zihinlerin üretkenliğini ve bilimsel merakını ortaya koyan sergi, eğitim camiası ve davetliler tarafından ilgiyle takip edildi.
Serginin açılış töreni; İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Hakan Demir ve İl Millî Eğitim Şube Müdürü Murat Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri, stantları tek tek gezerek öğrencilerden projeleri hakkında bilgi aldı.
Öğrencilerin teorik bilgilerini pratiğe dökerek hazırladıkları çalışmalar, bilimsel düşünce becerilerinin ne denli gelişmiş olduğunu bir kez daha kanıtladı.
Farklı disiplinlerden pek çok projenin yer aldığı sergide; yenilikçi çözümler, araştırma projeleri, teknolojik tasarımlar büyük beğeni topladı.
İl Millî Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, bu anlamlı etkinlikte emeği geçen tüm okul idarecilerini, rehberlik eden öğretmenleri ve azimle çalışan öğrencileri gönülden tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

YORUMLARYorum Yok