Olay, Duroğlu beldesine bağlı Konacık Mahallesi Gezköy mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gece yarısı yamaçtan kopan kaya parçaları Muammer Çengel’e ait eve düştü. Kaya parçalarının evin içine girmesiyle büyük panik yaşanırken, evde bulunan Muammer Çengel göçük altında kaldı.
İhbar üzerine olay yerine AFAD, Giresun Belediyesi İtfaiyesi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin uzun süren arama-kurtarma çalışmaları sonucunda göçük altında kalan Muammer Çengel yaralı olarak kurtarıldı.
Yaralı şahıs, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay sonrası bölgede güvenlik önlemleri artırılırken, AFAD ve ilgili kurumlar tarafından vatandaşlara tehlikeli alanlardan uzak durmaları yönünde uyarı yapıldı.
Başkan Halil Çetin Olay Yerine GittiHalil Çetin de olayın ardından bölgeye giderek yürütülen kurtarma çalışmalarını yerinde takip etti.
Başkan Çetin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Geçmiş olsun. Gezköy’de Muammer Çengel’in evine dağdan kopan kaya vurmuş olup, kaya ve göçük altında kalan vatandaşımız AFAD ve Giresun İtfaiye ekiplerince yaralı olarak kurtarılmış ve hastaneye kaldırılmıştır.”
Giresun’da Facianın Eşiğinden Dönüldü: Kaya Parçası Evin İçine Girdi, 1 Kişi Yaralandı
Giresun’un Duroğlu beldesinde gece saatlerinde yaşanan kaya düşmesi paniğe neden oldu. Yamaçtan kopan dev kaya parçalarının bir eve isabet etmesi sonucu evde bulunan bir kişi göçük altında kaldı.




GESOB Başkanı Kara’dan Milletvekillerine Sitem! “368 Bin İmza TBMM’ye Neden Taşınmadı?”
Giresun’a Forum AVM geliyor!
Giresun’da emeklilere ada turu yaptırdılar
758 bin metrekarelik yaylakta büyük çalışma!
Kokarca çocuklar için büyük risk oluşturuyor
CHP’li Şenyürek’ten KÖYDES eleştirisi
Piraziz İsmail Yücel MTAL’de Yıl Sonu Sergisi ve Şenliği Büyük İlgi Gördü




