Görele Şehit Uğur Hancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencileri, “Maarifin Kalbinde Marifetli Gençlik” projesi kapsamında ilçeye bağlı Yeğenli köyünde ikamet eden yaşlılara yönelik sağlık taraması yaptı, koruyucu sağlık uygulamaları hakkında bilgilendirmede bulundu.
Okul öğretmenlerinden Sude Naz Çakır, AA muhabirine, sağlık bölümü öğrencilerinin örnek bir projeye imza attıklarını söyledi.
Çakır, köydeki yaşlı insanlara yönelik sağlık taraması gerçekleştiklerini belirterek, “Sağlık alanında eğitim alan öğrencilerimiz, mesleklerinin ne kadar önemli ve dokunaklı olduğunu bir kez daha yaşayarak gördüler. Bu ziyaret sadece sağlık hizmeti sunmakla kalmadı, aynı zamanda okulumuzun sıcaklığını ve buradaki değerleri de onlarla paylaşmamıza vesile oldu. Umarız bu güzel buluşmalar, mesleğe adım atmak isteyen yeni öğrencilerimize ilham kaynağı olur.” diye konuştu.
Giresun’da Öğrenciler Yaşlılara Sağlık Taraması Yaptı
Giresun'un Görele ilçesinde lise öğrencileri kırsalda yaşayan yaşlılara yönelik sağlık taraması gerçekleştirdi.


Giresun Üniversitesi ürettiği fındıklar için satış ofisi açtı
Yağışların ardından fındıkta külleme uyarısı
Ordu’da kordon park büyüyor
Çıtlakkale’de Hasan Yücel Karaibrahim Meydanı Açıldı
Tartıştığı eşini odunla döverek öldürdü
Bulancak İçin 02 Haziran Salı Akşamı Nöbetçi Eczane Hangisi?
Milli Eğitim Bakanı Tekin yarın Giresun’da!





