Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş yaptığı açıklamada, belediye karşısında yapılması planlanan sosyal tesis, çocuk parkları ve rekreasyon alanına ilişkin taslak projenin hazırlandığını belirtti.
Başkan İbaş, proje kapsamında yaklaşık 120 metrekare kapalı alana sahip, sundurmasıyla birlikte toplam 200 metrekare büyüklüğünde bir sosyal tesisin yer almasının planlandığını ifade etti.
Taslak projeye ilişkin vatandaşların görüş ve önerilerini önemsediklerini vurgulayan İbaş, “Eksikleri ya da sizlerin olmasını istediği detaylar konusunda bilgi ve görüşlerinizi bekliyoruz.” dedi.
Giresun’un O İlçesine Yeni Sosyal Yaşam Alan Kazandırılacak
Belediye Başkanı, proje içinde eksikleri ve olması istenilen konusunda halkımızın bilgi ve görüşlerini beklediklerini ifade etti.


Bulancak’tan Antalya’ya Teknoloji Yolculuğu
Giresun’da İlaçta B-Reçete Dönemi 1 Temmuz’da Başlıyor
Bulancak’ta Halk Plajı Projesi Başladı: 4 Mevsim Yaşam Alanı Olacak
Sekü’deki Maden Direnişcileri İfade Verdi!
Giresun’un Lezzeti Ordu’ya Taşındı: Harman Ev Yemekleri Altınordu şubesini açtı
Giresunlu Karateciler Trabzon’da Madalyaları Topladı
Sanayispor’da Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları Sürüyor











