Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan ziyaretlerde heyete, İYİ Parti Bulancak İlçe Başkanı Akif Kaçar da eşlik etti.
İlçe merkezindeki esnafları ziyaret eden heyet, vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve sorunları dinledi. Samimi görüntülere sahne olan buluşmalarda, Bulancaklılar heyete yoğun ilgi gösterdi.
Ziyaret sırasında konuşan İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Enver Yılmaz, esnafın yaşadığı ekonomik sıkıntılara dikkat çekerek; “Esnafımızın ayakta kalması, şehir ekonomisinin güçlü kalması demektir. Sahadayız, vatandaşımızın sesini birebir dinliyoruz. Bu sorunları biliyoruz ve çözüm üretmek için çalışıyoruz. Bulancak’ta gördüğümüz ilgi ve samimiyet bizlere büyük güç veriyor” dedi.
İlçe Başkanı Akif Kaçar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bulancak esnafının her zaman yanında olduklarını ve bu tür buluşmaların önem taşıdığını ifade etti.
İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Enver Yılmaz, Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Raşit Yılmaz, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Ünzile Yüksel, Merkez Disiplin Kurulu (MDK) Üyesi Rıdvan Yalçın, İYİ Parti Giresun İl Başkanı İnan Taşgöz ve partililer katıldı.
Heyetin program kapsamında gün içerisinde Giresun merkezdeki ziyaret ve toplantılarına devam edeceği öğrenildi.
İYİ Parti Heyetinden Bulancak’ta Esnaf Ziyareti
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları ve parti yöneticilerinden oluşan heyet, 1 Mayıs 2026 Giresun programı kapsamında Bulancak’ta esnaf ziyareti gerçekleştirdi.




GESOB Başkanı Kara’dan Milletvekillerine Sitem! “368 Bin İmza TBMM’ye Neden Taşınmadı?”
Giresun’a Forum AVM geliyor!
Giresun’da emeklilere ada turu yaptırdılar
758 bin metrekarelik yaylakta büyük çalışma!
Kokarca çocuklar için büyük risk oluşturuyor
CHP’li Şenyürek’ten KÖYDES eleştirisi
Piraziz İsmail Yücel MTAL’de Yıl Sonu Sergisi ve Şenliği Büyük İlgi Gördü




