AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, merkeze bağlı köylerin muhtarlarıyla bir araya gelerek kapsamlı bir istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Köylerin ihtiyaçlarının ve planlanan yatırımların masaya yatırıldığı toplantıda, birlik ve beraberlik mesajı öne çıktı.
KRİTİK ZİRVEYE GENİŞ KATILIM
Giresun merkez köylerinin kalkınması amacıyla düzenlenen istişare toplantısına; AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür’ün yanı sıra AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu ve İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin katıldı. Köy muhtarlarının yoğun katılım gösterdiği toplantıda, sahadaki son durum detaylıca ele alındı.
KÖYLERİN TALEPLERİ TEK TEK NOT EDİLDİ
Toplantı kapsamında merkeze bağlı köylerin mevcut altyapı ve üstyapı ihtiyaçları, devam eden kamu yatırımları ile vatandaşların talepleri görüşüldü. Muhtarların sahadan aktardığı sorunları ve çözüm önerilerini dikkatle dinleyen Milletvekili Temür, önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan hizmetler hakkında bilgi verdi ve çözüm bekleyen konuları tek tek not aldırdı.
Giresun merkez köylerindeki refah seviyesini yükseltmeyi hedefleyen yol, su ve altyapı projelerinin, İl Özel İdaresi ve ilgili kurumlar koordinasyonunda hız kesmeden devam edeceği bildirildi.




GESOB Başkanı Kara’dan Milletvekillerine Sitem! “368 Bin İmza TBMM’ye Neden Taşınmadı?”
Giresun’a Forum AVM geliyor!
Giresun’da emeklilere ada turu yaptırdılar
758 bin metrekarelik yaylakta büyük çalışma!
Kokarca çocuklar için büyük risk oluşturuyor
CHP’li Şenyürek’ten KÖYDES eleştirisi
Piraziz İsmail Yücel MTAL’de Yıl Sonu Sergisi ve Şenliği Büyük İlgi Gördü




