Giresun Federasyonu, Eynesil Dernekler Federasyonu ve Gaziosmanpaşa Giresunlular Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği kahvaltı programı, İstanbul’daki Giresun camiasını bir araya getirdi.
SAMİMİ SOHBET, GÜÇLÜ DAYANIŞMA
Programa onur konuğu olarak katılan Giresun Valisi Mustafa Koç, Gaziosmanpaşa’da faaliyet gösteren dernek üyeleri ve vatandaşlarla tek tek selamlaşarak yakından ilgilendi.
Oldukça sıcak ve samimi bir atmosferde geçen kahvaltıda, Giresun’un kültürel değerleri ve il genelinde yürütülen projeler üzerine sohbetler edildi.
“STK’LAR KÜLTÜREL KÖPRÜMÜZDÜR”Programda bir konuşma gerçekleştiren Vali Mustafa Koç, sivil toplum kuruluşlarının (STK) toplumsal yapıdaki kritik rolüne vurgu yaptı.
Giresunlu derneklerin kültürel mirası koruma konusundaki başarısına değinen Vali Koç, şunları söyledi:
“Sivil toplum kuruluşlarımız, kültürel dayanışmamızın en güçlü kaleleridir. Gurbette yaşayan hemşehrilerimizin birliğini ve beraberliğini koruması bizler için çok kıymetli. Bu güzel organizasyonla bizleri buluşturan federasyonlarımıza ve dernek başkanlarımıza teşekkür ediyorum.” Vali Koç, konuşmasında memleket özlemini dindiren bu tür etkinliklerin kardeşlik bağlarını pekiştirdiğini belirterek, her zaman ve her yerde Giresunluların yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.
Program, çekilen hatıra fotoğrafları ve karşılıklı iyi dilek temennileriyle sona erdi.
Giresunspor’un Efsane Başkanı Karaahmet’in yaptıklarını tüm Türkiye takdir etti
Bin Yıllık Gelenek Yaşatılıyor
CHP’li İl Belediye Başkanları Giresun’da Buluşuyor
Bulancak İçin 20 Mayıs Çarşamba Akşamı Nöbetçi Eczane Hangisi?
SOLOTÜRK Giresun’da gösteri uçuşu gerçekleştirdi
Keşap Kamu Kurumları Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi
Solotürk’ten Giresun’da nefes kesen gösteri

