Belediyeden yapılan açıklamada, belediyeye ait toplu taşıma araçlarının Kurban Bayramı’nın 1, 2, 3 ve 4’üncü günlerinde ücretsiz hizmet vereceği duyuruldu. Açıklamaya göre ücretsiz ulaşım uygulaması 27-28-29-30 Mayıs tarihlerini kapsayacak.
Bayram boyunca uygulanacak ücretsiz toplu taşıma hizmeti sayesinde vatandaşların mezarlık ziyaretleri, aile buluşmaları ve şehir içi ulaşımlarını daha rahat gerçekleştirebilmesi hedefleniyor.
Giresun Belediyesi tarafından yapılan bilgilendirmede, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuna uygun olarak vatandaşlara destek olmaya devam edileceği vurgulandı.
Giresun Belediyesi’nden Bayramda Ücretsiz Ulaşım Müjdesi
Giresun Belediyesi, Kurban Bayramı süresince vatandaşların ulaşımda herhangi bir mağduriyet yaşamaması için toplu taşıma hizmetlerini ücretsiz hale getirdi.


Giresun’da kontrolden çıkan otomobil plaja uçtu
Kediyi Kurtarayım Derken Uçuruma Yuvarlandı
Trabzon’da turizm destinasyonları bayramda açık
Şebinkarahisar’da down sendromlu Emre’nin askerlik hayali gerçek oldu
Giresun’da balık avlarken akıntıya kapılan amca yeğenin son anları kamerada
Kurban denetimleri 81 ilde sıkılaştırıldı
Giresun’da arife günü nöbetçi eczaneler






